Telefooncentrale & IVR

Net als iedereen hebben wij ook geregeld te maken met een I.V.R. systeem, u luistert dan de verschillende keuze menu's af. Toch is er dan een groot verschil als de teksten zijn ingesproken door een medewerker of door een professionele stem die hier in gespecialiseerd is.

Een professionele stem zorgt ervoor dat de beller naar uw bedrijf minder snel fouten maakt in zijn of haar keuzes. Hierdoor wordt deze dan ook sneller doorgeschakeld naar de juiste persoon binnen uw bedrijf of instelling.

Uw telefooncentrale of Interactive Voice Response systeem is een van de eerste contactmomenten met uw klant, juist dan is het belangrijk dat een prettige stem uw klanten "ontvangt". Eigenlijk uw telefonische receptie.

Tekst advies voor telefooncentrale & I.V.R.

Wij geven u graag advies over de teksten die gebruikt worden in uw centrale of I.V.R.. Bij een onduidelijke tekst kan een professionele stem niet veel bijdragen.
Door advies te geven of teksten voor u te maken, zorgen wij ervoor dat u te allen tijde de juiste tekst op de juiste plek in uw systeem heeft.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.